Kategorier
Madlavning

Jeg har lige købt fondant hjem – vil lære at pynte kager

Jeg har lige p.t. ferie, og jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg dog skulle bruge den tid på. Nu er jeg så kommet frem til, at jeg gerne vil lære at pynte kager, så de bliver lige så flotte at se på som de kager, man kan købe til en formue hos bageren, så jeg har netop lige bestilt noget fontant hjem, som jeg skal prøve at lege lidt med.

Fondant er jo noget, man bruger som en slags “bund” i forhold til kagepyntningen. Det er lidt marcipan-agtigt, men smager meget sødt. Fordelen ved det er, at det er utroligt godt at bruge til kagepynt – både som underlag og til at lave dekorationer med, som eksempelvis blomster og hvad man ellers kan finde på.

Fondant findes i mange forskellige farver og varianter, men jeg har valgt at købe noget helt almindeligt fondant, som jeg blot skal bruge til at øve mig i at lægge det på en kage. Er der nogle af jer, der har erfaringer med kagepyntning, for i så fald kunne jeg helt sikkert godt bruge et par gode råd.