Kategorier
Rengøring

Højtryksrenser i garagen endte med det helt store fugtmåler show

Jeg investerede her for et par år siden, i en af de her nymoderne højtryksrensere, primært med henblik på brug i min garage, nærmere betegnet primært til vaks af bilen. En højtryksrenser havde i mange år været et stort ønske, men de var dyre at købe for nogle år siden, så da jeg endelig fik råd, så skulle den have en på hatten. Jeg havde dog ikke regnet med at måtte supplere med en fugtmåler efter kort tid.

Sagen er den, at jeg har den her fantastiske garage, i forbindelse med min lejlighed og det er det eneste sted at jeg kan håndvaske bilen og i det hele taget få klaret alle de ting, der følge med det at eje en bil. Min nyerhvervede højtryksrenser har altid været fantastisk effektiv til brug på bilen, men hvad jeg ikke havde set komme, var den efterfølgende fugt i garage rummet, en fugtmåler bekræftede problemet.

Der var begyndt at danne sig skjolder fra fugt, langs garage muren ned ved gulvet og det var ikke noget jeg havde set før, at den her højtryksrenser kom på banen. Nu kan de jo hurtigt blive en dyr omgang med selvskabte fugtskader, så jeg købte en fugtmåler for at bekræfte problemets omfang, hvilket viste, at brugen af højtryksrenseren, efterløbende skabte store mængder af fugt i rummet. Nu overvejer jeg så en affugter, til at køre fast i rummet når jeg vasker bilen, men er det nok?