Kategorier
Parforhold Psykolog

Skal jeg vælge parterapi til eller fra?

Min kæreste og jeg har talt om, at ty til parterapi, for at redde vores forhold. Det var min kærestes forslag og umiddelbart lyder det også som en god løsning og et godt redskab at tage i brug for at redde vores forhold, men af en eller anden grund tør jeg simpelthen ikke?

Min kæreste og jeg har på nuværende tidspunkt en af de største kriser, som et forhold kan have. Jeg vil ikke gå specifikt ind på, hvad det drejer sig om, for det er alt for personligt! Jeg kan bare fortælle at denne krise er ved at ødelægge vores forhold fuldstændigt! Jeg kunne godt forestille mig at parterapi kan hjælpe meget, men jeg går også rundt med en frygt om: Hvad nu hvis det ikke hjælper? Hvordan kommer vi så videre i vores forhold? Bliver vi så nødt til at gå fra hinanden?”

Jeg indrømmer gerne, at jeg tit tænker at det her forhold bliver nødt til at ende, for alt går bare ned ad bakke. Men jeg bliver også skræmt af tanken om at vi ikke skal være sammen mere og at jeg ikke kommer til at have ham i mit liv mere. Vi har været sammen i mange år, og jeg elsker ham stadigvæk utroligt meget, men vores skænderier er ved at slå os begge ihjel! Jeg ville ønske at jeg turde, at se konsekvenserne i øjnene og hoppe ud i parterapi, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det!

Jeg håber virkelig at nogle af Jer læsere har erfaringer med parterapi, og har lyst til at måske berolige mig, så jeg kan tage valget om at hoppe ud i det. Det vil jeg virkelig sætte pris på. I behøver ikke at komme med nogen anbefalinger, for vi kender allerede en af de bedste parterapi psykologer i København. Jeg vil bare gerne vide og der er nogle som har gode eller dårlige erfaringer med parterapi!