Kategorier
Business og ledelse Internet

Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe før end at det begyndte at sætte sine tydelige spor. Det er jo surt at sidde som enlig pop tøs, og slet ikke kunne følge med i samtalen. Derfor prøvede jeg, da jeg var kommet hjem, at slå nogle at begreberne op. Jeg kunne jo ikke huske en brøkdel af det de talte om, men begreberne service level management og performance analysis havde da sat sig fast.

Jeg var ikke svært at finde beskrivelser og forklaringer, men at forstå dem var noget andet. Jeg startede med service level management, som skulle have noget at gøre med at gøre med at sætte et firma i stand til at garantere en hvis stabilitet. Det lyder jo meget smart, men hvad betyder det? Jeg læste videre, og der kom bare flere og flere begreber, som jeg ikke forstod. For eksempel Quality of Service. Say what?

Jeg gav hurtigt op og forsatte med det andet begreb, nemlig performance analysis. Betydningen af udtrykket i sig selv, er jo enkel nok. At lave en analyse af ydeevne, eller noget i den retning. Men igen var de forklaringer jeg fandt ikke skrevet for almindelige mennesker.

Service level management og performance analysis. Hvad tænker du?