Kategorier
Business og ledelse

Kundetæller og butiksklokker – Hvor og hvordan?

Jeg er netop blevet ansat som butiksleder i en mindre butik i Odense. Det er en position jeg aldrig før har haft, men jeg er ved godt mod. Jeg har trods alt været i branchen i mange år efterhånden. Der er dog stadig ting jeg mangler at lære. I dette tilfælde er der for eksempel en mængde ting der skal forbedres, men at finde ud af hvor man går hen for at købe specialiseret udstyr, er mere kompliceret end først antaget. For eksempel har jeg besluttet er vi skal have installeret en kundetæller og nogle nye butiksklokker, gerne som en samlet løsning, men jeg kan simpelthen ikke finde ud at hvor man køber den slags udstyr.

Kundetæller og butiksklokker er jo kun en lille del af det. Jeg kunne for eksempel også godt tænke mig at vi fik et nyt kasseapparat og lagerstyring samt en mængde andre ting, men indtil nu har jeg ikke været i stand til at finde et eneste firma der specialiserer sig inden for området.

Da min lille butik jo ikke er den eneste der har brug for butiksklokker, kundetæller og den slags, kan jeg jo kun konkludere at det er mig der er inkompetent. Det er jo lidt et slag i ansigtet, men når nu jeg skriver her, håber jeg at der er nogen der kan hjælpe, så jeg i det mindste kan lære af det.