Kategorier
Event

Vores sommerfest i København bliver arrangeret af et eventfirma fra København

I min virksomhed er højdepunktet på året vores sommerfest i København. Vi får den arrangeret i samarbejde med et eventfirma i Købehavn. Mange synes at det er julefrokosten der er det fedeste og bedste der sker på virksomheden i løbet af året, men jeg mener nu altså det er vores sommerfest i København.

Du spørger måske hvorfor og det er også helt naturligt, hvis du er en af dem der er størst fan af julefrokosten. Jeg synes det er pga. tidspunktet og  dermed markeringen af at en lang grå tid er ovre, der er mine bedste argumenter. Det er rart at fejre det gode vejr med sine kolleger og nyde solens stråler i en afslappet atmosfære. Til vores sommerfest i København skal vi heller ikke gøre noget som helst, fordi den arrangeres af et eventfirma fra København, som betyder at der ikke er en lille skare af medarbejdere der ikke kan slappe af og hygge sig.

Det er det samme eventfirma fra Købehavn der har hjulpet os i de sidste 3 år nu og det gør det selvfølgelig også langt bedre end hvis der skulle nye folk til at arrangere sommerfest i København hvert år. Det ville være træls for de få der stod for det.