Kategorier
Poser Tryk

Mindre forretning søger plasticposer med tryk

Jeg har en lille forretning på Amagerbrogade, som sælger mangt og meget. Det er vel i grunden bare en genbrugsbutik, men jeg sælger sådan set bare de ting videre, som jeg finder rundt omkring og som jeg mener er pæne, brugbare eller på andet på interessante. Det er jo alt sammen meget godt, og forretningen går da også udmærket, men det irriterer mig til stadighed, at jeg ikke kan præstere bedre en gamle slidte plasticposer fra diverse supermarkeder, når folk har brug for plasticposer. Derfor leder jeg efter plasticposer med tryk.

Det er jo en opgave i to dele. Først af alt er jeg nød til at finde en producent af plasticposer med tryk, men jeg skal jo også have nogen til at lave et pænt og relevant tryk til mine nye plasticposer. Jeg er ganske vidst god til at bedømme kunst, men jeg er altså ikke kunstner.

Derfor skriver jeg nu her, i håb om at der er en eller flere som kunne have lyst til at få deres værk på plasticposer. Jeg er naturligvis meget kritisk, da det jo skal reklamere for min lille butik, men som udgangspunk har du frie hænder. Jeg kan ikke rigtig betale noget, men kom ind i min butik, og så finder vi ud af noget.