Kategorier
Frokost Madlavning Restaurant

Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis du vil have et bord, det er nemlig altid propfyldt.

En indisk restaurant i København – der vel og mærke kan sit kram – er svært at finde. Der er mange restaurationer, der skilter med deres ”kvalitet” men i sidste ende, har det ikke skyggen af indisk cuisine over sig. En indisk restaurant skal som minimum kunne servere en udsøgt Chicken Masala eller Butter Chicken uden at slå opskriften op på nettet.

En indisk restaurant i København? Anyone?

Hvis du virkelig gerne vil smage på østens lækkerier og opleve autentisk indisk gourmet mad, skal du besøge Punjab Indian Restaurant. Det er en indisk restaurant i København, som er leveringsdygtigt, og du går aldrig skuffet fra stedet. Den indiske restaurant i København kan findes i Valby på Valby Langgade, men husk at bestille bord i god tid. Der er ofte proppet alle ugens dage.

 

En traditionel og eksperimenterende indisk restaurant i København

Punjab Indian Restaurant leverer både almindelig indisk mad, som er baseret på ejeres familieopskrifter såvel som moderne retter, der udfordrer traditionelle smage fra Østen. Den indiske restaurant i København er både konservativ og nytænkende på samme tid, og det er helt sikkert et besøg værd.