Kategorier
Industrimaskiner

Støvsug altid en bil med våde bundmåtter med en industristøvsuger

Jeg besluttede for at droppe vask og støvsugning af min bil, på den lokal tankstation her for et par uger siden. Årsagen var den, at jeg synes det er blevet alt for dyrt, at vaske bilen dernede og efterfølgende benytte deres industristøvsuger anordning. Hvor for skal det være så vanvittig dyrt, ja jeg spørger bare.

Når men, jeg besluttede mig for at støvsuge bilen selv, med vores normale støvsuger og vaske den i hånden med en højtryksrenser, jeg har købt billigt online. Projektet med selve bilvasken er gået upåklageligt, det er en meget effektiv højtryksrenser jeg har fundet online, men jeg begik lidt en fejl ved ikke, at benytte en rigtig industristøvsuger.

Sagen er den, at jeg ikke lige havde taget højde for det faktum, at biler til tider har med at blive våde i bundmåtterne af naturlige årsager. Med en almindelig støvsuger, der ikke er konstrueret som en industristøvsuger, er man konstant i overlagt fare for, at få suger vand op i den normale støvsuger, da det ganske enkelt ødelægger motoren. Så jeg vil lige anbefale andre, at huske på dette, hvis de benytter sig af en normal støvsuger.