Kategorier
Event

Friskole søger arrangør af events – Events til 25 års jubilæum

Jeg er forstander for en lille friskole og det er således mit hverv at arrangere skolens 25 års jubilæum. Mange ville måske vælge at gøre det selv, men vi er som sagt kun en lille skole, og da vi har tænkt os at invitere hele lokalsamfundet, kan vi altså ikke klare det alene. Således leder vi nu efter en arrangør som kan stå for de mange events vi har i tankerne.

Events kan jo være mange ting, så jeg forstår hvis du er en smule forvirret, men det er jo fordi at vi skal have arrangeret mange vidt forskellige events. Dels skal vi naturligvis have arrangeret en passende fest, med mad og drikke og hvad dertil hører. Men festen er jo samtidig for børn og voksne i alle aldre, og vi ved jo alle at hvad der underholder den ældre generation, underholder bestemt ikke den yngre, og omvendt. Så det er bare et af mange problemer.

Vi har jo i grunden tænkt os at vores jubilæum skal strække sig over 5 dage, altså en normal skole uge, hvor elever, forældre og andre mennesker i lokalsamfundet kan involvere sig på den ene eller den anden måde, men igen har vi brug for hjælp til at arrangere disse events. Dels er det et stort arbejde og dels er vi løbet tør for idéer.