Kategorier
Dyr

Hundeudstyr og hundelegetøj der er robust og kan holde til mosten

Vi har en schæferhund i min familien, han hedder Buster og han har en fantastisk evne til destruktion af sit hundelegetøj, på imponerende kort tid. Vi har igennem de sidste par år købt en masse forskelligt hundeudstyr og hundelegetøj til ham, men det virker ikke som om legetøjet er robust nok til ham. På baggrund af dette har vi kigget os lidt omkring og det er nu lykkedes os at finde et sted med langt mere robuste produkter til hunde.

Nogle gange har man godt kunne få den tanke, at det er producenternes hensigt med kort levetid på deres hundelegetøj og hundeudstyr generelt, men det er jo nok en antagelse der ikke holder helt vand. Jeg vil uanset hvad gerne tro på, at det ikke er tilfældet og at det hele bunder i størrelsen på hunden der benytter hundelegetøjet, men hvorfor har man ikke testet produkterne i forhold til store hunde?

Vi har været i rigtig mange dyrehandler igennem tiderne for at finde hundelegetøj der kan holde, men hver gang er det gået i stykker efter kort tids leg og det kan ikke være rigtigt. Hundeudstyr skal kunne klare mosten og derfor gik vi på internettet, for at finde robuste produkter til hunde. I online webshops er udvalget langt større og vi har nu fundet en producent af hundelegetøj, der umiddelbart har kvaliteten i orden. Hvis du selv kender til problemstillingen med din hund, så prøv at kigge efter det i online webshops.