Kategorier
Bolig

Leder efter flytteforretning / flyttefirma København

Jeg er egentlig ved at være rigtig træt af at skulle flytte hele tiden, men det er desværre sådan at landet ligger, så det må jeg jo bare finde mig i. Jeg er imidlertid også godt træt af at slæbe flyttekasser, så nu har jeg besluttet at det skal være slut med det. Den flytteforretning jeg finder nu, skal altså kunne varetage alt. Jeg har hørt en masse godt om et flyttefirma i København, men jeg har glemt hvad det hedder eller hvor det ligger.

Derfor skriver jeg nu her. Ikke at jeg forventer at i kan regne ud hvilket flyttefirma i København jeg taler om, for jeg tror at der findes en mængde forskellige flytteforretninger i København, men det betyder jo ikke at i er ude af stand til at anbefale en god flytteforretning.

Og det er naturligvis derfor at jeg skriver her. Jeg leder som bekendt efter en flytteforretning i København som kan varetage mine interesserer, og vel og mærket dem alle sammen. Jeg gider ikke at bekymre mig om så meget som en hatteæske. Det skal bare være i orden. Vi aftaler en nærmere dato hvor jeg ikke er hjemme, hvorefter jeg kan flytte ind det nye sted, som om intet var hændt.

3 kommentarer til “Leder efter flytteforretning / flyttefirma København”

Tro du ikke bare at det er firmaet der hedder flyttefirma København som du taler om? Jeg har i hvert fald rigtig gode erfaringer med dem, så den anbefaling tør jeg godt sende videre.

Jeg er faktisk overbevist om at det netop er Flyttefirma København der her er tale om.

Nogen som kender telefonnummer til flyttefirma København?

Hver gang at jeg søger på navnet dukker samtlige flyttefirmaer i København op.

Lukket for kommentarer.