Kategorier
Forbrugslån

Kviklån hjalp mig på fornemmeste vis igennem juli måned

Jeg har sjældent rent pengemæssigt haft så svært ved at komme igennem en måned som jeg havde med Juli. Heldigvis gjorde en af mine venner mig opmærksom på, at jeg nemt og hurtigt kunne låne et kviklån.

Det smarte ved disse kviklån er, at man har pengene næsten med det samme, og altså meget hurtige end at lave et lån med sin bank – især hvis man skulle være så uheldig at være arbejdsløs eller lignende.

Det virker helt fjollet at udelukke de mennesker der har allermest brug for penge – derfor er det godt at banker ikke har monopol på at låne penge. Hvis de havde haft det ville jeg nærmest ikke have haft penge til mad den sidste uge i Juli.

Jeg valgte at foretage et kviklån hos Ferratum da man som førstegangs kunde kan låne 500 kroner rentefrit, og da det var sådan ca. hvad jeg stod og manglende kunne det jo ikke være bedre.

Der kan være meget kritik af denne type lån, men når nøden er størst, er det altså dem der står en nærmest, og man skal jo tænke på, at disse meget korte lån også skal kunne betale sig at låne ud. Der bliver jo nød til at være en form for balance.