Kategorier
Mode

Jakkesæt til direktøren

Jeg er ejeren af en butik, hvor vi sælger jakkesæt til direktører og andre højtrankede personer. Det er en god forretning med et godt, fast klientel, der ikke er bange for at bruge penge. Vi sælger selvfølgelig kun de bedste mærkevarer, der ellers ikke er til at få i Danmark, hvilket i sig selv gør det til en god forretning, uden for mange konkurrenter.

Forleden dag kom der en mand ind i butikken og bad os om et skræddersyet jakkesæt. Det er det eneste vi ikke kan hjælpe med, da alle vores jakkesæt er syet på forhånd og enten bliver lagt ud eller ind – de bliver aldrig syet fra begyndelsen til en enkelt person, da dette er for tidskrævende og kræver for meget bemanding i butikken.

Jeg endte også med at sælge ham et af vores jakkesæt, men det var nok mere held end forstand, da det hverken skulle ligges ud eller ind, hvilket han så som et tegn om, at jakkesættet var skabt til ham. Og som sælger kan man jo kun give ham ret.

Nu er der kun tilbage at håbe, at hans bekendte spørger til, hvor han har fået jakkesættet fra og han gør lidt reklame for min butik, så jeg kan få tilføjet lidt til mit i forvejen gode og faste klientel. En ting er sikkert, leder man efter et jakkesæt går man ikke forgæves hos os.