Kategorier
Markiser

Markiser er en nem måde at pifte terrasser op på

Som indretningsarkitekt, har jeg mange gange prøvet, at folk gerne vil pifte deres hjem lidt op. Ikke nødvendigvis med helt ny indretning af hjemmet, men bare ved hjælp af lidt nyt tilbehør såsom ny kunst, farve på væggene, pifte terrassen op med en markise osv.

Noget jeg dig undrer mig over er, at mange fuldstændig glemmer at tage sig af, hvordan deres hus ser ud ude fra. F.eks. er der mange der har en terrasse de bruger om sommeren, men som ikke bliver pyntet og sat i stand som man f.eks. ville med sin stue. Det synes jeg er meget ærgerligt, for mange af os bor jo nærmest på terrassen hele sommeren, og er faktisk dér det meste af tiden, så hvorfor ikke pifte terrassen lidt op og få den til at være et endnu dejligere sted at være. Noget jeg eksempelvis gør når jeg istandsætter terrasser er, at anskaffe familierne matchende parasoller og markiser. Det giver virkelig det hele et pift, og i dag findes der et meget stort udvalg i bl.a. markiser til haven og terrassen.

Man kan få markiser med striber, i farver og i forskellige materialer og størrelser, så det burde være muligt at finde noget til enhver smag! Markiser er jo også utrolig praktiske, så det er en god ting at investere i.