Kategorier
Tryk

Kender I et trykkeri, der tilbyder keyhangers med tryk?

Min gymnasieklasse skal snart på studietur til Paris, og traditionen tro, skal klassen have t-shirts, trøjer og andet lir, i forbindelse med studieturen. I år er der en fra min klasse, der har foreslået, at man kan bestille keyhangers med tryk, med klassen og skolens navn på.

Vi syntes alle i klassen, at det ville være fedt at få en Jeg er i den forbindelse blevet valgt af mine klassekammerater til at stå for bestilling af alt det, vi skal have lavet i forbindelse med vores Pariser tur.

Derfor håber jeg, der er nogen, derude, som kender et trykkeri, som ikke er alt for dyrt – husk at de fleste af os er på su, og resten er ikke fyldt 18 endnu – og som tilbyder både t-shirts, trøjer og keyhangers med tryk.

Vi glæder os alle meget til turen, selvom der er et godt stykke tid til, vi skal afsted. Det er dog en god idé at være i god tid med bestillingen, har jeg erfaret… Faktisk er keyhangers allerede lidt af et modefænomen på mit gymnasium, så jeg er sikker på, det bliver en succes med keyhangers med tryk til studieturen.