Kategorier
Skrab

Man kan også vinde på skrab online!

Jeg har lige vundet 200 kroner på et skrabelod, jeg købte i den nærtliggende kiosk. Det sker ellers ikke særligt mange gange om året, at jeg køber et skrabelod, men jeg må have følt mig heldig her den anden dag, siden jeg fik lyst til at købe et.

Engang købte jeg skrabelodder en gang om ugen, men jeg vandt aldrig andet end loddets værdi, så jeg droppede hurtigt min spilletrang. I dag foretrækker jeg faktisk skrab online, frem for de almindelige lodder.

Jeg har fundet en side med skrab online, hvor man hver dag får fem gratis lodder. Selvfølgelig ved jeg godt, at man skal købe lodderne, hvis man skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at vinde, men jeg synes nu stadig, det er hyggeligt at sidde og skrabe.

Jeg selv har aldrig vundet skrab online, men jeg har en ven, der engang vandt 100 kr.. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg online spillesteder var svindel, men min ven fik altså udbetalt sin præmie på kontoen dagen efter.