Kategorier
Hudpleje Kosmetik

Ved du, hvem der forhandler Nuxe hudpleje?

Er der nogen derude, der kender til  et hudpleje mærke, der hedder Nuxe, og eventuelt kan fortælle mig, hvilke butikker, der forhandler deres produkter?

Grunden til, jeg spørger sådan, er at jeg lige har fået deres produkter varmt anbefalet af min kusine, som samtidig  også har foræret mig en ansigtscreme fra netop dette mærke. Min kusine og jeg går begge meget op i økologi og sundhed, og hvad eksempelvis vores cremer indeholder, og ikke mindst, om de er testet på dyr eller ej.

Nuxe er et fransk firma, der laver kosmetik, hudpleje og skønhedspleje. Deres produkter er meget luksuøse, har vundet mange præmier, og indeholder kun økologiske ingredienser, og ingen parabener og andet unødvendige stoffer. Jeg er alt i alt meget positiv overfor, hvad dette mærke kan tilbyde mig.

Nuxe er dog helt nyt for mig, selv om det har eksisteret i mange år. Jeg har før prøvet andre økologiske hudpleje produkter, og jeg har det meget bedre med mig selv, når jeg ved, jeg ikke står og smører de værste kemikalier, der har være testet på alverdens dyr, før det bliver til et produkt.