Kategorier
Tandlæge

En kronebehandling og nye implantater er hvad morgendagen byder på

Her i weekenden knækkede jeg desværre en krone, så her i morgen skal jeg til tandlægen og have lavet en kronebehandling, og samtidig skal jeg også have nogle nye implantater.

Jeg har lidt af paradentose i en del år nu, og det har resulteret i, at en stor del af mine tænder er blevet erstattet med implantater og kroner, og dengang de blev lavet, var teknologien langt fra lige så god, som den er i dag, hvorfor jeg jævnligt skal have lavet en kronebehandling hos min tandlæge.

Jeg ved ikke helt, hvordan min fremtid ser ud i henhold til mine tænder, for det koster jo knapper hver eneste gang, jeg skal have en kronebehandling eller erstattet mine tænder med implantater, og da jeg ikke har særlig mange penge at gøre godt med hver måned, kan det godt blive svært at få råd til alle disse behandlinger af forskellig art.

Når det så er sagt, er jeg rimelig glad for mine implantater, for de har gjort, at jeg har fået meget pænere tænder, og det er jeg selvfølgelig meget glad for. Det manglede sådan set også bare, med de paradentose-ramte tænder jeg ellers går rundt med.

I morgen står den altså på en kronebehandling og nye implantater, og det bliver jo spændende nok. Jeg har tænkt mig at benytte lejligheden til at snakke med min tandlæge om evt. at få et gebis, så jeg ikke skal rende til tandlægen i tide og utide.

Er der nogle af jer derude, som har et gebis, så må I meget gerne kontakte mig, for jeg ved endnu ikke så meget om, hvorvidt det er en klog beslutning. Har du brug for at vide mere om kronebehandling og implantater, så svarer jeg gerne på spørgsmål, når jeg har fået min kronebehandling i morgen.

2 kommentarer til “En kronebehandling og nye implantater er hvad morgendagen byder på”

Nu har jeg heldigvis ikke gebis, så det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men jeg har da fået en del implantater gennem årene, og det er der som regel ingen problemer i.

Hvordan gik det med din kronebehandling? Jeg skal snart til tandlægen nemlig, og jeg skal måske også have nye implantater.

Lukket for kommentarer.