Kategorier
Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal give mig den succes, jeg altid har drømt om

Jeg elsker mobiltelefoner, og jeg har derfor altid de nyeste af de nyeste. I eftermiddag skal jeg ud og se, hvad der sker på markedet og måske købe en ny telefon eller to.

Jeg er begyndt at lave mine egne anmeldelser af mobiltelefoner, og jeg bliver derfor nødt til at teste så mange som muligt. Nogle af mobilerne får jeg tilsendt gratis i en uges tid, hvor jeg så kan lave en anmeldelse af telefonen for derefter at sende den tilbage til producenten.

Det giver lidt penge i kassen, men da jeg håber meget på, at jeg på et tidspunkt kan komme til at leve af det, så jeg har brug for at gøre noget ekstra ud af mit firma, og jeg tror derfor, at jeg vil begynde at købe og sælge mobiltelefoner.

Jeg kender et par stykker, der gør det, og det går rigtigt godt for deres forretning. Jeg ved dog ikke helt, hvordan man kommer i gang med sådan et projekt, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har nogle gode råd til, hvordan jeg skal komme i gang med at købe og sælge mobiltelefoner.

2 kommentarer til “Mobiltelefoner skal give mig den succes, jeg altid har drømt om”

Jeg synes, at det er rigtigt fedt, at du går så meget op i din passion for mobiltelefoner. Nogle skal jo sidde og teste de her nye telefoner og anmelde dem, og hvorfor skulle det ikke være dig.

Jeg synes, at det er super godt gået, at du allerede er kommet så langt, og jeg er sikker på, at der er en masse penge i at anmelde mobiltelefoner. De er jo kommet for at blive, så klø på, så skal du nok nå dit mål.

Lukket for kommentarer.