Kategorier
Bolig

Når viceværten taber hovednøglen ringer man til Låsesmed Nørrebro

Ja, det måtte jo ske på et eller andet tidspunkt. vi har hidtil, i den ejendom jeg bor i, haft et system hvor viceværten har haft én nøgle som passer til alt, inklusiv lejligheder. Dette er naturligvis utrolig praktisk, men også farligt. Og for et par uger siden gik det endelig galt. Viceværten tabe omtalte nøgle, og så gik vi eller alle sammen i panik, for hvad nu hvis der er en som har fundet nøglet og ved hvad den passer til? Således skulle alle låse kodes om hurtigst muligt, men der var altså tale om rigtig mange låse. Vi kontaktede det første den bedste, nemlig Låsesmed Nørrebro, og så skal jeg ellers love for at vi fik en overraskelse.

Låsesmed Nørrebro dukkede op 2 mand Lørdag morgen, og så gik de ellers i gang. Vi fik lavet et sindrigt arrangement hvor at naboen fik den nye nøgle, så frem at en person ikke var hjemme, og så blev der hængt en seddel på døren. omkring klokken 18:00 var de færdige med at omkode samtlige låse, men undtagelse af et par gamle som ikke kunne omkodes med skulle udskiftes, hvilket blev gjort næste dag.

Vi var alle meget tilfredse og imponerede over den service som Låsesmed Nørrebro kunne præstere, heraf grunden til denne anbefaling. Weekend arbejde koster naturligvis lidt ekstra men alt i alt var prisen også ret imponerende.