Kategorier
Arbejdstøj

Lidt om mit arbejdstøj fra Fristads Kansas

Nu har jeg her på det sidste snakket en del om praktisk arbejde af forskellig art her på bloggen, så derfor må det i dag være på tide, at jeg snakker lidt om arbejdstøj. Jeg har nemlig lige købt nyt arbejdstøj fra Fristads Kansas, og det er overraskende lækkert!

Det kan godt være, at jeg ikke har skrevet om det på bloggen før, men jeg bruger faktisk rigtigt meget arbejdstøj fra Fristads Kansas derhjemme, når jeg laver husarbejde eller ordner noget i haven. Det kan klare at blive beskidt, og så er det samtidig meget praktisk at have på, fordi der i bukserne er en masse lommer, som man kan bruge til det, man lige står med i hånden.

Selvom arbejdstøjet fra Fristads Kansas er meget slidstærkt, så sker det alligevel fra tid til anden, at jeg må købe nyt arbejdstøj, fordi jeg simpelthen har slidt det op, men jeg bruger det stort set også til alt.

Når jeg så skal købe nyt arbejdstøj, køber jeg det altid hos Pro-Dress.com, som forhandler arbejdstøj fra både Fristads Kansas, Mascot og mange andre kendte producenter.

Jeg har nemlig fundet ud af, at der godt kan være nogle penge at spare, og så er der også meget langt til den nærmeste forhandler, der hvor jeg bor, så det er meget nemmere at bestille det over internettet, og derudover synes jeg også, at udvalget er meget større på nettet.