Kategorier
Bolig Hus og Have Møbler

Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor.

Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere tider. Lys i hjemmet, skulle det dreje sig om både indendørs- og udendørs lamper, er vigtigere for humøret end mange af os går og tror.

Find lamper til alle rum

Heldigvis kan man finde lamper til alle former for belysning i hjemmet, og hos den store online lampe- og belysningsbutik er man eksperter i lys til hjemmet. Skulle de dreje sig væglamper eller loftlamper kan man få dem hos lampebutikken.

Loftlamper er af mange anset for at være den primære lyskilde i det fleste rum i huset, og de er da også ofte centralt placeret i rummet, hvor de spreder lys til hele rummet.

Loftlamper kommer i mange forskellige former og modeller, og lysekroner og pendel lamper kan her nævnes som nogle af mest udbredte typer af lamper.

Pendel lamper er kendt for at hænge ned fra loftet, og de er derfor velegnede til højloftede rum. Lysekroner er kendt for at være meget kunstneriske og pryder rummet. Lysekroner ses hertil tit over sofabordet eller spisebordet.

Få hjælp til at hænge loftlamper og væglamper op

Når man hænger loftlamper op i hjemmet, er det en god ide at få hjælp af en anden person til at finde den rette højde for lamperne. Hvis man hænger sine lamper (i dette tilfælde loftlamper) i den forkerte højde, risikere man at blive irriteret af lyset. Hvis pendel lamper f.eks. hænger for højt, kommer skærmene ikke til sin ret, og kan derfor blive blændet. Hænger de for lavt derimod, kan pendel lamper og lysekroner hurtigt komme til at hænge i vejen. Det er vigtigt, at man finder den rette højde til sine lamper, og dette gøres lettest i fællesskab med andre personer. Desuden er det vigtigt, at man finder nogle lamper som vil passe godt ind i rummet. Lamper, væglamper og loftlamper kan ses som et møbel på lige fod med andre møbler i rummet, og det er derfor vigtigt at skabe god harmoni.

Find inspiration til pendel lamper og loftlamper mv.

Inde på Lampegigantens hjemmeside finder man et stort udvalg af både lysekroner, pendel lamper og andre former for loftlamper. Der vil være noget for enhver smag, og ønsker man hjælp, sidder der et stort hold af eksperter klar ved telefonerne.