Kategorier
Tandlæge

Dygtig tandlæge med tandklinik i Hellerup

Har man problemer med tænderne, er det en god ide at se sig om efter en tandlæge. Bor man i Storkøbenhavn, kan det være, at man skal se sig om efter en tandklinik i Hellerup. En tandklinik i Hellerup som eksempelvis Tandklinikken.biz

På denne tandklinik i Hellerup er personalet eksperter inden for hver deres område af tandlægefeltet.

 

Har man caries, – eller som det hedder i folkemunde, huller – kan tandlæge Frederik Sjölin og hans dygtige tandlægepersonale med tandklinik i Hellerup afhjælpe dette problem, før det bliver for slemt. Skal man have lavet fyldninger, kan tandklinikken i Hellerup selvfølelig også bistå med dette.

Skal man have en krone, – en oplevelse der ofte er dyr og smertefyldt – så kan tandklinikken i Hellerup berolige med, at de igennem deres store netværk af grossister indkøber billige kvalitets kroner. Din tandklinik i Hellerup kan derfor tilbyde en økonomisk overskuelig og på samme tid kvalitetsmæssig krone.

Her tilbydes både udenlandske og danske fremstillede kroner.

Har man behov for en brobehandling, kan tandklinikken i Hellerup også afhjælpe med dette.

 

Hos tandlægen i Hellerup benyttes laserteknologi til paradentosebehandlinger. Denne behandling kan benyttes uden bedøvelse men samtidig undgås der smerter. Hos din tandlæge i Hellerup undgår du desuden blødning og sting med laserbehandlingen, for på tandklinikken går tandlæge og tandlægepersonalet meget op i patientsikkerhed og er derfor uddannet til at mestre teknologien bag laserbehandlingen.

 

Hos tandlægen i Hellerup gør de sig også i rodbehandlinger, hvilket for de fleste er det værste, som de kan forestille sig. Men her gør din tandlæge i Hellerup meget ud af at udføre denne behandling med mindst mulig smerte for patienten.

På tandklinikken udfører de også tandkirurgi, hvis dette er nødvendigt for kunden. Igen tilsigter din tandlæge i Hellerup, at alle indgreb bliver foretaget så smertefrit som overhovedet muligt.

 

Din tandlæge i Hellerup gør sig også i tandimplantater, hvor tandlægerne kan erstatte forsvundne tænder med nye implantater, hvilket øger patientens livskvalitet.

Tandklinikkens historie

Bygningen, der rummer Tandklinikken.biz, har været en tandklinik i Hellerup, siden den blev opført i 1960’erne.

Dengang var det tandlæge Bent Johnson, der startede tandklinikken og drev den indtil, at Niels Albinus overtog den i 1982.

 

Frederick Upton Sjölin startede med at leje sig ind hos Niels Albinus og kunne derfor sideløbende undervise på Tandlægeskolen, imens han langsomt byggede sin egen praksis op. Den praksis, der i dag er Tandklinikken.biz.

I udgangen af 90’erne ønskede Niels Albinus at søge nye veje og udfordringer i udlandet, og Sjölin overtog derfor hele tandklinikken i Hellerup og aftrappede stille og roligt sin undervisning, indtil han stoppede fuldstændigt i 1997.

 

Tandklinikken og tandlæge Frederick Upton Sjölin tager imod alle slags patienter. Uanset deres behov og ønsker så skal Tandklinikken nok kunne imødekomme dem og skabe en så smertefri og behagelig oplevelse som muligt.

Det har været missionen, siden tandklinikken i Hellerup blev stiftet i sin tid og det er stadigvæk den dag i dag, det der driver tandklinikken i Hellerup.

 

Har du behov for at komme til tandlæge i Hellerup, Storkøbenhavn, kan det helt klart anbefales at besøge tandklinikken i Hellerup med det samme.