Kategorier
Kosmetik

Parfumer er det jeg bedst kan lide

Jeg har en fetish for parfumer, for det er simpelthen det bedste i verdenen at gå ud og købe sådan flaske ny lækker parfume, og pakke den op og dufte til den, og tage den på, og se andre lægger mærke til, at man dufter godt.

Jeg har købt parfumer til mig selv i mange år, for jeg nyder virkelig at give mig selv den gave et par gange om måneden. Folk spørger mig ofte, om jeg får brugt dem inden de bliver dårlig, men det gør jeg skam, for jeg går aldrig udenfor en dør uden at have det på.

Jeg kan også godt lide at få parfumer foræret, det er dejligt, at folk viser, at de ved, at det er noget jeg holder af at få, så et betyder da en del, at de har været ude og bruge tid på at finde en, som de synes passer godt til mig.

Jeg kn også godt lide at give parfumer som gave, men det er altid lidt svært for mig at gå ind i en butik, uden også at købe en parfume til mig selv, men jeg er blevet bedre til det. Jeg er begyndt at købe ekstra parfumer, som jeg kan give som gave, når jeg alligevel selv skal have en ny.