Kategorier
Ferie & Rejser

Rejser til Dubai eller Mauritius – hvilke rejser foretrækker du?

Kære læsere, jeg har et lille dilemma, som jeg har brug for at dele med jer. Ja det er faktisk lidt af et luksusproblem, jeg har, men jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, om jeg skal bestille rejser til Dubai eller rejser til Mauritius – hvad ville I vælge?

Sagen er den, at min veninde har inviteret mig på en rejse med det hele betalt, og det siger man selvfølgelig ikke nej til. Det gør jeg i hvert fald ikke! Min veninde har sågar været så sød at lade mig bestemme destinationen, og jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg pludselig skal forkæles sådan, men valget er altså lige nu mellem Dubai og Mauritius, og jeg har heldigvis ingen anelse om, hvad sådan nogle rejser koster, men mit bedste bud er, at de ikke er helt billige.

Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg faktisk, at min veninde har vundet en forfærdelig masse penge, for hun bad mig om at vælge en af de rejser, jeg altid har drømt om, og det er nemlig rejser til Mauritius og rejser til Dubai, og det vidste hun udmærket godt, så jeg tror helt sikkert, at der er et eller andet, hun ikke fortæller mig, men det gør sådan set heller ikke det store.

Nå, men jeg har som sagt brug for jeres hjælp; skal jeg vælge rejser til Dubai eller Mauritius? Det er jo to lidt forskellige destinationer og to forskellige slags ferie, så hvad ville I foretrække? Derudover skal I også tage højde for, at det er her til vinter, vi skal rejse, og er Mauritius eller Dubai i så fald den oplagte feriedestination? Det vigtigste for mig er egentlig bare, at der er varmt, og at der er en skøn strand samt gode shoppemuligheder.

En kommentar til “Rejser til Dubai eller Mauritius – hvilke rejser foretrækker du?”

Det er godt nok et svært valg at skulle træffe! Man kan da ikke vælge mellem rejser til Dubai og Mauritius :S

Lukket for kommentarer.