Kategorier
Finans Forbrugslån lån

Tak til Ferratum, der har reddet min ferie med et mikrolån!

Jeg stod for nyligt i den kedelige situation, at jeg alligevel ikke havde råd til at tage af sted på en ferie, som jeg ellers havde glædet mig til i flere måneder. Årsagen var den, at jeg helt havde glemt, at min søster havde fødselsdag få dage inden jeg skulle rejse, og jeg jo derfor var nødt til at bruge en god sjat af de penge, som jeg havde sparet op, på en gave til hende.

Jeg troede først, at det ville betyde, at jeg alligevel ikke ville få mulighed for at komme på ferie, men så opdagede jeg Ferratums mikrolån. Jeg besluttede mig for at ansøge om et mikrolån på 1500 kr., men uden de store forhåbninger om at jeg ville blive godkendt. Det blev jeg imidlertid, og Ferratum tilbød mig at optage lånet!

Med mikrolånet på 1500 kr., som jeg først skulle betale tilbage måneden efter, fik jeg altså alligevel lov til at komme på ferie. Jeg havde endda rigeligt med penge, som jeg kunne bruge af.

Jeg vil derfor gerne sige tak til Ferratum, fordi de tilbød mig det mikrolån, som reddede min ferie – og hvis der skulle være nogle af jer, der har brug for et lån, vil jeg varmt anbefale jer at tegne det hos Ferratum!