Kategorier
Mode Tøj

Skræddersyet jakkesæt – fik et jakkesæt syet specielt til bryllup

Normalt skulle man tro, at det er bruden, der går mest op i sit tøj på den store dag, men til mit bryllup var vi vist lige gode om det. Det var en stor dag for os begge, og vi havde brugt måneder på at planlægge, hvorfor vi begge gerne ville tage os bedst muligt ud. Min kone havde fået syet en brudekjole, så jeg besluttede, at jeg ville have et skræddersyet jakkesæt.

Normalt ville jeg aldrig få lavet et skræddersyet jakkesæt, men man bliver kun gift en gang – forhåbentlig! Først ledte jeg efter et almindeligt jakkesæt, men kunne ikke finde et som passede perfekt og samtidig matchede stilen i min kones kjoler, så min bror tog mig med hen til hans skrædder. Han har jakkesæt på hver dag på arbejdet, så han får lavet et par skræddersyede jakkesæt hvert år, og kender derfor en god skrædder.

Egentlig var vi lidt i tidsbekneb, men skrædderen var heldigvis meget forstående og lovede, at sættet noget skulle blive færdigt. Da jeg fortalte min kone, at jeg fik lavet et skræddersyet jakkesæt blev hun meget overrasket, da hun ikke troede, at det betød så meget for mig. Selvom jeg ikke har brugt det siden, så er jeg stadig meget glad for, at jeg fik det lavet.