Kategorier
Teknologi

Fik mere kontrol med SMS varmestyring og temperaturovervågning

Jeg skal godt nok love for, at der er sket ting og sager, inden for teknologier, der kan håndtere varmestyring via trådløse forbindelser, som f.eks. SMS varmestyring og temperaturovervågning. Med styring af temperatur fra en anden lokation end selve det sted man følger, er det muligt hele døgnet rundt, at monitorere og få automatisk besked, når uregelmæssigheder i varme definitionerne overskrides.

Med SMS varmestyring kan man i dag, blot ved at sende en kort besked med noget bestemt info, få den fuldstændige kontrol over vigtige rum, som f.eks. kunne være et kølerum eller for den sags skyld et IT server rum. Temperaturovervågning har aldrig været mere præcis og mere pålidelig en nu, så jeg er selv røget på løsningen.

Mit cateringfirma har i mange år været dybt afhængig, af helt fastlagte køle temperaturer, hvilket jo giver sig selv, når man har med fødevare at gøre. Bare én time med forhøjet temperatur, kan skabe voldsomme problemer meget hurtigt og derfor må jeg på det kraftigste anbefale og fremhæve den her teknologi til alle andre, der har en virksomhed, med stor fokus på temperaturovervågning, i bestemte rum og lokaler.