Kategorier
Industrimaskiner

Vores poolrum blev midlertidig redet af en fugtmåler og en affugter

Da vi her for et par måneder siden købte vores nye drømmehus, havde vi endelig fået det hus vi altid, havde drømt om og vi havde ikke forestillet os at en affugter, skulle blive aktuel. I forbindelse med huset, har vi en overdækket pool, hvilket jo er fantastisk, men selve pool hus tilbygningen har ikke været opdateret i mange år. Det betød, at luftfugtigheden i pool rummet var ekstrem høj og vinduerne duggede nærmest til dagligt. Dette blev bekræftet da vi lånte en fugtmåler af en bekendt.

Det store problem i den her lidt ældre bygningskonstruktion har været, at udluftningen ganske enkelt har været for dårlig og når vinduerne ikke er blevet sat på klem, jamen så har vi haft balladen. Det er selvfølgelig ikke holdbart i længden, så vi snakkede med den håndværker vi havde lånt en fugtmåler af, omkring en mulig løsning og det gik så hen og blev den her famøse affugter maskine, hvilket dog har været midlertidigt.

Det er selvfølgelig ikke hensigten, at vi på den lange bane skal have den her affugter stående i pool rummet, den er ment som en midlertidig ting, indtil at vi har penge til et komplet nyt udluftningssystem. Men den må trods alt siges, at være effektiv og har gjort en kæmpeforskel, så skal du selv have en løsning på et fugtproblem, så kan en affugter virkelig anbefales, selve målingen af fugt niveauer, kan du klar let med en fugtmåler.