Kategorier
Biler

Er tonede bilruder for dyre? billig solfilm er svaret

Mange af os har sikkert drømt om a gejle bilen op, men når det så er kommet til stykket, har pengepungen vist sig utilstrækkelig. Jeg kan ikke love billige lavprofil eller HI-FI, men hvis du nogensinde har drømt om tonede bilruder, så har jeg svaret på dine pengesorger, nemlig billig solfilm.

Bah, solfilm er da noget for børn og gamle koner, tænker du nok, men det er på ingen måde tilfældet. Solfilm er på mange måder bedre end rigtige tonede bilruder, da der er flere muligheder, som UV filter, forskellige farver, mulighed for udskiftning, hvis man for eksempel er blevet træt af farven, og så kan man jo også være lidt kreativ hvis man har lyst, so for eksempel at bruge flere forskellige farver på samme bilrude.

Så opgiv ikke drømmen om de tonede bilruder, men lad den billig solfilm tage over. Resultatet er mindst lige så godt, hvis ikke bedre, så længe at der er lavet ordentligt, og hvis man ikke er sikkert på sig selv, kan man altid få en professionel til at gøre det. det kan typisk gøres på et par timer.

Jeg havde en drøm om tonede bilruder, som jeg aldrig har fået opfyldt, men hvad angår billig solfilm, som virker lige så godt, har jeg brugt det i årevis.