Kategorier
Smykker

Jeg elsker at det er blevet normalt med smykker til mænd

Jeg har altid været lidt pyntesyg, og det er selvom jeg er en mand. Det er heldigvis blevet mere og mere normalt med smykker til mænd, og jeg synes virkelig at det kan give et ekstra pift til ens udseende. Det er rigtig dejligt at det er blevet trendy at være metroseksuel.

Og nu er smykker til mænd jo ikke nødvendigvis noget fimset noget. Man kan få rigeligt med maskuline smykker. Jeg har for eksempel et relativ stort trækors halskæde i det flotteste træ.

Jeg føler mig helt nøgen hvis jeg en dag ikke har det på, og det giver mig en dejlig tryghed at bære den, selvom jeg slet ikke er troende. Det virker også som om at folk behandler mig pænere hvis jeg bærer halskæden. Der er åbenbart god tiltro til de kristne i Danmark.

Så hvis du er en mand, og overvejer at købe smykker til mænd, så synes jeg egentlig bare at du skal hoppe ud i det. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.