Kategorier
Børne- og babytøj

Min datter fik tøj fra Soft Gallery til sin fødselsdag

Jeg har lige holdt fødselsdag for min datter, som fyldte fem år. Min mor havde været ude at købe en masse tøj til hende, som hun i den grad manglede. Personligt er jeg helt vild med det børnetøj, hun har fået, som er fra et firma, der hedder Soft Gallery. De har det flotteste design og de sødeste print, synes jeg.

Sidst vi var ude for at besøge min mor snakkede hun godt nok om dette mærke inden for børnetøj, men jeg lagde ikke så meget i det, så jeg gik ikke hjem og søgte på det, da jeg faktisk ikke troede, min mor havde samme smag som jeg har sådan noget som børnetøj, men jeg må bare lære at høre noget mere efter hvad min mor fortæller mig.

Min datter er også rigtig glad for sit nye tøj fra Soft Gallery, og der er især en bluse, som jeg bare ikke kan få af hende, fordi hun er så glad for den.

Det eneste, der bekymrer mig lidt med dette tøj er, at børn jo vokser så hurtigt. Men jeg er sikker på, vi også kan finde en masse sødt tøj fra Soft Gallery om et par centimeter.