Kategorier
Sundhed

Min kæreste bad mig købe Pukka te med hjem

I fredags skrev min kæreste en sms til mig og bad mig købe Pukka te med hjem. Jeg anede ikke, hvad det var, hun snakkede om, da jeg aldrig havde hørt om dette mærke før. Da jeg ikke kunne finde det i vores supermarked, spurgte jeg efter det. En af de andre kunder hørte mig og sagde, jeg skulle gå ned i en helseforretning i stedet.

Det gjorde jeg så, og der havde de masser af Pukka te på en hylde. Min kæreste havde ikke skrevet hvilken te, hun kunne tænke sig, så jeg købte tre forskellige slags, da vi godt kan lide at drikke en kop te eller to om aftenen, inden vi går i seng.

Min kæreste blev rigtig glad for det Pukka te, jeg havde købt til hende. Det viste sig, at hun havde hørt om det fra en veninde på sit arbejde, som havde anbefalet specielt en af typerne meget varmt, og det skulle vi selvfølgelig også prøve herhjemme. Jeg var glad for, jeg fandt ud af, hvor jeg skulle købe teen henne, og så var det jo også en rigtig god ting, at teen faktisk smagte og smager rigtig godt.