Kategorier
Implantater

Jeg skal have lavet større bryster, via brystimplantat teknikken

Hvor kunne det være fedt at få lavet lidt større bryster, har tænkt over det i mange år, har aldrig været tættere på at gøre det og derfor bliver jeg lige nødsaget til, at forhøre mig lidt. Sagen er den, at jeg som så mange andre, der har gennemgået overvejelser i den her klasse, er lidt nervøs for hvor ondt det gør at få indsat ét brystimplantat gange to.

Det er ikke fordi, at jeg ikke er blevet oplyst om indgrebet, på den klinik der skal udføre de større bryster, men jeg kunne virkelig godt tænke mig, at høre om det her, fra piger der selv har gennemgået en brystforstørrelse. Et brystimplantat skal jo trods alt ind et sted og på trods af at det er et meget lille snit man laver i dag for at få det ind, så tænker jeg lidt på dagene efter indgrebet.

Fra hvad jeg har hørt, så skulle man kunne foretage sig de normale ting, allerede kort tid efter brystimplantat indgrebet. Man bliver kort sagt ikke underlagt 14 dages nødvendig sygemelding, men jeg synes det lyder vildt, at man kan komme sig så hurtigt, altså i løbet af et døgn. Jeg vil rigtig gerne have de her større bryster lavet, men kan man komme sig så hurtigt?