Kategorier
Energi & Miljø Hus og Have

Træpiller: Jeg er endelig begyndt at fyre med træpiller igen

Jeg er begyndt at fyre med træpiller, og det er der en meget simpel grund til. Jeg følte nemlig, at alle omkring mig var begyndt at fyre med dem, og selv min bedstefar gør det.

Jeg følte derfor, at det var ved at være på tide, at jeg også kom i gang. Jeg kender dem jo sådan set fra barndommen af, hvor det faktisk var den eneste måde, vi fik varme i huset på. Når min far glemte at købe træpillerne, havde vi derfor ingen varme, og det var, i min erindring, nogle hårde tider.

Når vi ikke havde træpiller, gik vi altid ud i skoven og fandt alternativt brænde i form af grene og kviste. Det var dengang, hvor vi havde nogle meget kolde vintre i Danmark, og selvom vi synes, at vintrene i Danmark er kolde nu, så er det ingenting imod det, vi var igennem dengang.

Nå men nu er det jo ikke erindringer fra barndommen, det her skal handle om. I og med alle og enhver jeg kender fyrer med træpiller, blev jeg mindet om, hvor stor en betydning, de har haft for min barndom, og hvor meget glæde og hygge disse små piller stod for.

Jeg har fundet et sted på nettet, hvor kan købe billige træpiller online, og på denne måde slipper man nemlig selv for at sørge for at transportere dem hjem. Det kan jo godt være rimelig besværligt at få kørt et helt læs hjem, når man ikke engang har nogen bil.

Jeg har som sagt allerede bestilt mine træpiller og er også gået i gang med at fyre med dem, hvilket jeg er rigtig tilfreds med. De er nemlig lige præcis, ligesom jeg huskede dem, så nu spreder de varme og hygge i endnu et hjem.

3 kommentarer til “Træpiller: Jeg er endelig begyndt at fyre med træpiller igen”

Hvad hedder den side på nettet, hvor du købte dine træpiller? Jeg står nemlig og leder efter nogle træpiller, og det kunne være helt perfekt, hvis jeg kunne få dem leveret til døren.

Sikke dog, jeg vidste slet ikke, at man nu kan købe sine træpiller på nettet – men jeg er også lidt gammeldags. Jeg tror nu alligevel, at jeg fortsætter med at få min mand til at købe dem hos den lokale forhandler.

Jeg skal da også lige finde et sted, der forhandler træpiller online, jeg synes det er så besværligt at skulle ud at hente dem selv!

Lukket for kommentarer.