Kategorier
Tryk

tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså bare de mest essentielle informationer som navn, adresse, telefon, e-mail og eventuelt et lille logo. På selve USB nøglen kommer så til at være et CV, yderligere informationer om min virksomhed, referencer og alt sådan noget.

Jeg synes selv at alt dette lyder umådelig smart, men jeg kan ikke finde ud af hvordan man får lavet tryk på USB nøgler. Det burde jo ikke være svært, for der findes jo ikke en USB nøgle uden tryk nu om dage, men jeg er altså lidt på herrens mark. Jeg har søgt og søgt på nettet, men har kun fundet firmaer som kun trykker på deres egne produkter, og ingen af den tilbyder den type visitkort USB nøgler.

Således er jeg også løbet tør for idéer og jeg antager derfor at man må klare det på egen hånd, men hvordan man gør det har jeg heller ingen idé om. Så hvordan laver man egentlig tryk på USB nøgler eller plastik om man vil?

En kommentar til “tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?”

Jeg synes, at tryk på USB nøgler lyder som en vildt fed ide. Jeg ved dog ikke helt hvordan du laver det, men hvad med at kontakte et firma, der i forvejen trykker visitkort osv.?

Lukket for kommentarer.