Kategorier
billeje

Vi fandt den bedste og billigste billeje i Side i Tyrkiet

Med en ikke så stor lyst til at være på ferie, hvor der var overrendt af turister, tog vi alligevel af sted til Tyrkiet, der som bekendt i år var det mest populære turistmål blandt os danskere. Dog valgte vi at bestille billeje i Side, hvor vores hotel lå, og her var der ikke så mange turister.

Tæt på Side ligger nemlig de to måske største turistbyer i Tyrkiet, nemlig Alanya og Antalya, og dermed har Side i mange år være en lidt uset by, når det gælder rejsemål til Tyrkiet, og det viste sig faktisk, at det var en rigtig hyggelig og kulturrig by. Med vores billeje i Side kunne vi i øvrigt også nemt komme til de to populære turistbyer, som børnene gerne ville opleve. Så vi tog en enkelt dag til Alanya, som også var en rigtig spændende by, når alt kom til alt.

Fra nettet kunne vi nemt finde den ideelle billeje i Side til en rigtig god pris, og vi kunne nemt hente vores lejebil, da vi ankom til Side i Tyrkiet. Hjemmesiden, vi bestilte fra, gav os mulighed for at vælge den bil, der passede bedst til familiens størrelse, og da der var samlet priser fra flere forskellige biludlejningsfirmaer, fandt vi selvfølgelig også nemt den billigste bil.