Kategorier
Skønhed

Undgå tørt og kedeligt hår med argan olie

Oplever du ofte, at dit hår er meget tørt? Du har prøvet en masse forskellige produkter som bare ikke hjælper på dit hår?  Der findes uendelige hårprodukter mod tørt hår, men ofte har det ingen effekt på dit tørre hår. Det skal der laves om på fra i dag af. På ren velværeshop kan du få fat i den populære argan olie, som netop er meget populær lige for tiden. Argan olie er en olie du tilfører dit hår for at give fugt. Denne olie stammer af kerner fra et Argan-træ i Marokko. Olien bliver presset ud af kernerne ved lav temperatur, så olien bliver helt perfekt. Argan olien indeholder E og F vitamin og har et høj indhold af fedtsyrer, fx omega-6. Det gode fedt i olie er med til at styrke dit hår eller hvor du nu ellers bruger olien henne. Udover at olien hjælper med at fugte dit hår, så forebygger den også dine knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og kan fjerne svamb i hårbunden. Mange lider af skæl, som er rigtig svært at komme af med. De mange skælshampooer på markedet plejer ikke at have den store effekt på dit skæl. Her kan du med fordel anvende argan olien, da den fugter hovedbunden med de gode fedtsyrer fra olien. Det gode ved olien er, at den er rig på fedtsyrer, men den fedter ikke dit hår til. Den giver derimod dit hår et naturligt glans og giver håret fylde. Så hvis du ikke har prøvet argan olie før, så skynd dig ind på Ren velværeshop og bestil en hjem med det samme. Du vil ikke fortryde dit køb.

Ud over at argan olien er meget populær for ens hår, så bliver den også anvendt til huden. Din hud bliver mere smidig, stærkere og opstrammer din hud.  Faktisk er olien så populær, at den også kan bruges med bumser, solskoldninger, myggestik, forbrændinger mm. Der er ikke den ting, som den ikke kan klare. Det er netop derfor den er så efterspurgt på markedet på grund af dens virkning. Olien kan være med til at hjælpe på myggestik, fordi olien går ind og neutralisere spyttet fra myggen. Så snart olien er smurt på huden, vil den automatisk begynde at rense stikket og pleje huden. Det betyder altså, at helingen går hurtigere og ved at smøre olien på stikket to gange dagligt, kan stikket være væk på få dage.

Er du lige blevet gravid og frygter de mange strækmærker, som er alle kvinders frygt? Så skal du prøve et vidundermiddel, som helt sikkert vil hjælpe dig med at undgå de uønskede strækmærker på kroppen. Du kan både bruge olien til at forebygge strækmærkerne eller få allerede eksisterende strækmærker mindre synlige. Strækmærker er svært at undgå, fordi de kommer, når huden strækkes hurtigere end den kan følge med til. Olien vil ikke kunne få strækmærkerne til at forsvinde helt, men den kan gøre huden mere elastisk og derved gøre dem mindre synlige. Og hvis du bruger olien i god tid inden maven bliver for stor, kan du være med til at forebygge strækmærkerne i og med, at huden får tilført de gode fedtsyrer og gør huden mere elastisk og smidig.