Kategorier
Hudpleje Kosttilskud Madlavning Natur- og helse Sundhed

Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier har vidt forskellige egenskaber, egner nogen olier sig bedst til at stege i, hvor andre egner sig bedst til dressinger. Udos Choice skiller sig ud blandt de forskellige typer af mad – og vegetabilske olier, idet den indeholder ikke mindre end ni forskellige vegetabilske frøarter, som du kan se længere nede. Det vil også sige, at der i Udos Choice er stort fokus på blandingen af omega tre, seks og ni i en og samme olie. Udos Choice er da også den første olie på det danske marked, der indeholder denne unikke sammensætning. Omega er kendt for at indeholde nogle helt essentielle fedtsyrer og du kender sikkert Omega fra de kendte omega fiskekapsler. Med essentielle fedtsyrer menes fedtsyrer som din krop ikke selv er i stand til at producere og som kroppen har godt af at få som tilskud blandt andet igennem kosten. Fedtsyrer som i Udos Choice er med til at give liv og kraft til blandt andet hud, hår og pels. Ja faktisk er det også en rigtig god ide at putte et par dråber af Udos Choice i dit kæledyrs foder. Det kan nemlig give din hund eller kat en flot og skinnende pels.

Udos Choice er en unik blanding forskellige olier og omega

Udos choice indeholder følgende ingredienser:

Hørfrøolie
Kokosolie
Sesamfrøolie
Solsikkefrøolie                                                                                                                   Kæmpenatlysolie
Riskim – og risklidolie,                                                                                                 Havrekim- og havreklidolie                                                                                           Tokoferoler som er antioxidanter

De forskellige olier i Udos Choice er alle økologisk certificeret.

Udos Choice olien kommer oftest på brune, smukke glasflasker og skal helst opbevares som andre olier – et tørt, koldt og mørkt sted. Man kan også vælge at ligge Udos Choice i fryseren. Udos Choice holder nemlig kun op til fire til seks uger men ved at smide den i fryseren kan holdbarheden forlænges i helt op til to år. Men du kan dog også opbevare Udos Choice unden for køleskabet i korte perioder – for eksempel kan Udos Choice godt holde til at tage med på kortere rejser.

Hvordan benytter du Udos Choice?

Når man benytter Udos Choice i madlavningen, skal man altid huske at ryste flasken rigtig godt inden brug. Man benytter Udos Choice ved at indtage to til tre spiseskefulde af den næringsfulde olie på tilberedt mad for det bedste resultat. Flere af Udos Choice forskellige varianter har en behagelig smag af nødder og korn og den kan give ekstra smag til dine madretter. For eksempel kan det anbefales at hælde Udos Choice over dine grøntsager, din fuldkorns pasta, til dine vilde eller brune ris. Det kan også være rigtig lækkert at hælde lidt Udos Choice over den økologiske yoghurt til din morgenmad eller hvis du har en sød tand om aftenen. Det giver din yoghurt en ekstra nøddeagtig smag. Udos Choice kan også være et godt supplement eller alternativ til kartoflerne i stedet for smør. Netop fordi Udos Choice indeholder havreklid – og havrekimolie er den også rigtig god at bruge til smoothies, der er så moderne nu om dage. Idet smoothies har en tendens til at smage ret så syrligt på grund af frugtsyrer fra de forskellige frugter, kan det være en rigtig god ide at putte et par dråber Udos Choice, som giver din smoothie en mere rund, sød og nøddeagtig smag og konsistens, i dine smoothies.

Natur&Helse fører forskellige varianter af Udos Choice’s produkter

På Natur&Helses hjemmeside kan du købe og læse om forskellige af Udos Choice produkter. På Natur&Helse kan du både få Udos Choice som en flydende olie men også som kapsler som supplement til din kost. Udos Choice kapsler kommer både til voksne og ældre. Her kan du for eksempel købe den variant, der kaldes Udos Choice Super Advanced Adult, som er kapsler til de 55-årige eller ældre. Denne Udos Choice variant er særligt god til ældre mennesker, fordi den indeholder flere varianter af bifidobakterier, som særligt ældre har et behov for. Faktisk er Udos Choice Super Advanced Adult et af de produkter på det danske marked, der indeholder den kraftigste koncentration af mælkesyrebakterier. Men der findes også Udos Choice Super adult til de 16-65 årige og derudover kan du få Udos Choice ultimate oil blend. For nogle kan det ses på deres hud, at de indtager Udos Choice dagligt som et supplement til deres kost. Det siges, at Udos Choice kan medvirke til at din hud bliver mere blød og silkeagtig ved indtagelse kontinuerligt. Læs mere om Udos Choice på Natur&Helses hjemmeside.