Kategorier
Energi & Miljø Rengøring

Lauren tilbyder kontorrengøring i København

Der findes mange kontorfællesskaber rundt omkring i København – større som mindre. I disse år er det særligt populært at være med i et kontorfællesskab, for eksempel hvis man er en mindre opstartsvirksomhed eller skal påbegynde sit speciale. Her kan du komme og mødes med andre specialestuderende og indgå sparring omkring kontormedlemmernes specialer. Derudover er kontorfællesskaber populære for speciale-studerende, fordi det ofte er en billig måde at have en form for arbejdsplads, hvor du kan ligge dine bøger, når du er færdig for dagen. Når mange forskellige deles om et kontor, er der sjældent nogen, der tager ansvaret for kontoret. Hvem går ud med skraldespanden, hvem sætter opvasken på plads eller hvem gør rent? Alle vil gerne arbejde, hvor der er rent men ingen tager det overordnet ansvar for rengøringen. En løsning kan være at gå sammen om en løsning om kontorrengøring i København hos Lauren.

Tilhører du et kontorfællesskab, så læs mere om mulighederne for kontorrengøring i Købehavn her

Hos Lauren, som er et rengøringsfirma i Købehavn, tilbydes nemlig erhvervs – og kontorrengøring i bedste kvalitet. Hos Lauren bliver der skræddersyet en rengøringsløsning lige efter kundens ønsker og behov og her har rengøringspersonalet god erfaring med at levere god service og en kontorrengøring i København, der lever op til kundernes forventninger. Her bliver der ikke gået på kompromis med rengøringen og aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest. Det vil sige, at du som kunde vil opleve at møde ind til et kontor, hvor der er rent helt ud i hjørnerne. Derudover bliver der altid gjort grundigt rent omkring arbejdsstationerne, det er nemlig her de fleste bakterier holder til. Blandt andet på vores tastatur, mus og arbejdstelefon findes der et væld af bakterier, som kan smitte, hvis ikke de bliver holdt nede med en grundig rengøring. Hvis I som kontorfællesskab i København beslutter jer for at få Laurens professionelle rengøringsteam til at tage sig af kontorrengøringen, vil der ikke fremover være uenigheder om, hvem der har ansvaret for kontorrengøringen i jeres fælles lokaler. Og det kan faktisk bevirke, at der vil være mere fokus på arbejdet, opgaverne, specialerne eller hvad det måtte være. Når Lauren står for kontorrengøringen på jeres kontor i København vil I, i ro og mag kunne koncentrere jer om jeres arbejde. Derudover er en god, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst rengøring også lig med et sundt og rart indemiljø, hvor sandsynligheden for bakterier, der spreder sig, mindskes. Og netop i en speciale-proces føler man ikke, at der er tid til at være syg, fordi perioden med specialet er så intensivt. Det kan derfor på mange måder være en rigtig god ide at få Lauren til at stå for kontorrengøringen på jeres kontor i København.

Svanemærket kontorrengøring i København

Lauren udmærker sig dog ikke kun ved deres kvalitetsbevidste og effektive kontorrengøring i København. Lauren er også et rengøringsfirma, der er certificeret med Svanemærket. Det vil sige, at rengøringspersonalet anvender rengøringsprodukter, der er Svanemærket og derfor miljøvenlige og fri fra farlige kemikalier. Når der bliver foretaget en kontorrengøring kan det efterlade rester fra kemi fra rengøringsprodukter, der ikke er Svanemærket – kemikalier der kan være sundhedsskadelige for de personer, der arbejder i kontorerne. Men Lauren rengøringsfirma kan ikke kun kalde sig et Svanemærket rengøringsfirma, fordi personalet bruger Svanemærket rengøringsprodukter. For at man som rengøringsfirma kan kalde sig et Svanemærket rengøringsfirma, skal man også leve op til krav om for eksempel miljørigtig transport, uddannelse af rengøringspersonalet og sortering af affald. Næste gang du bestiller erhvervs – eller kontorrengøring i København hos Lauren, kan du derfor være sikker på, at der bliver taget højde for miljørigtige og miljøvenlige tiltag i hele rengøringsprocessen mod at sikre en kontorrengøring, der er lige i øjet.

Programmeret kontorrengøring i København sikrer god kvalitetsrengøring

Hos Lauren findes der ydermere det, der kaldes programmeret erhvervs – og kontorrengøring. Det vil sige at kunder, der får leveret kontorrengøring i Købehavn fra Lauren altid kan være sikker på at modtage den specifikke kontorengøring i den kvalitet, som det er blevet aftalt. Med programmeret kontorrengøring bliver der nemlig udviklet en specifik plan til rengøringspersonalet, der beskriver i detaljen, hvilke rengøringsopgaver der foreligger på den specifikke location, og hvordan disse rengøringsopgaver skal løses af rengøringspersonalet. Det vil sige at rengøringsassistenten, der møder op på jeres kontor i Købehavn ved præcis, hvordan hun eller han skal forholde sig til kontorrengøringen, og ud fra den særskilte plan kan rengøringsassistenten kontrollere, hvorvidt der er sørget for alle rengøringsopgaver – altså foretage et tjek og en kontrol over egne rengøringsopgaver.

Så hvis du er et kontorfællesskab eller et firma i København og ønsker en rengøringsløsning – hvad enten det er fordi, at du ønsker at prøve et nyt rengøringsfirma eller fordi I ikke tidligere har haft et rengøringsfirma tilknyttet, og nu har besluttet Jer for at få et professionelt rengøringsfirma til at stå for Jeres kontorrengøring i København, så er Lauren et rengøringsfirma, der tilbyder erhvervs – og kontorrengøring i København til gode priser og med fejlfrie, miljøvenlige resultater.