Kategorier
Tøj Udklædning

Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under forestillingen.

Vi stod foran tyrefægtningsarenaen og ventede i spænding. Min kæreste havde lokket mig med til dette fænomen. Det var en meget normal aktivitet i dette land at se en mand blafre med et rødt stykke stof, så tyren ville løbe imod ham. Jeg kiggede ned på mine vintage army skuldertasker og aede dem. De var helt nye.

Vi blev endeligt lukket indenfor i arenaen. Den var godt fyldt, og der var mange mennesker der klappede og hujede. Vi satte os på vores pladser og nød udsigten. Vi var ret højt oppe. Jeg åbnede en af mine vintage army skuldertasker og tog en drikkevare op.

Kampen gik i gang kort tid efter. Det var det vildeste jeg nogensinde havde set. Man skulle godt nok være hurtig som tyrefægter. Det ville gøre ret så ondt at blive reddet ned, eller stanget, af sådan en tyr. Men jeg ville nok overleve, så længe jeg havde mine vintage army skuldertasker.