Kategorier
Scanning

Foto scanning – lær mere om hvordan du kan få udført negativ scanning nemt og enkelt

Vil du gerne have arrangeret foto scanning så gør det på din egen printer eller få hjælp af en foto-forretning. Foto og negativ scanning er en ukompliceret proces, som er overstået på få minutter

Har du nogle negativer eller billeder liggende derhjemme, og vil du gerne have dem scannet ind på din computer, men ved ikke hvordan man gør det? I så fald, så læs mere her. Foto og negativ scanning er i denne forbindelse faktisk en forholdsvis ukompliceret proces, som kan ordnes på nogle få minutter i dit eget hjem eller i den lokale fotoforretning.

Udfør negativ eller foto scanning med din egen printer
Den billigste og hurtigste måde at udføre foto scanning på er ved at bruge din egen foto-scanner. Disse scannere vil ofte være inkorporeret i en printer, men du kan også komme ud for modeller, som kun er en scanner og intet andet.

Nogle scannere tilbyder i denne forbindelse både foto og negativ scanning, mens at andre kun kan udføre foto scanning. Er du derfor specifikt på udkig efter negativ scanning, så sørg for at købe en scanner-model, som også kan udføre denne funktion.

Derudover skal du også sikre dig, at din foto- og negativ-scanner har en ’transparent materials adapter’ funktion, som er i stand til at arbejde med gennemsigtige materialer såsom transparenter og i dette tilfælde negativer.

Få udført negativ og foto scanning i en fotobutik
Det nemme alternativ til selv at udføre din foto og negativ scanning er at lade din lokale fotoforretning gøre det for dig. Dette er ofte den bedste løsning, hvis du ikke har en scanner samtidig med, at disse fotoforretninger har professionel erfaring med at ’manipulere’ med dine fotos og negativer, så at du ofte vil opnå flottere scanninger, end hvis du selv ville kunne have udført

En kommentar til “Foto scanning – lær mere om hvordan du kan få udført negativ scanning nemt og enkelt”

Jeg har altid undret mig over, hvad negativ scanning var for noget, men nu er jeg endelig blevet klogere. Tusinde tak for et rigtig informationsrigt indlæg!

Lukket for kommentarer.