Kategorier
Natur- og helse Sundhed

Kulden er ankommet sammen med forkølelse og hoste med slim

Vinteren er rigtig over os, og selvom frosten og kulden kun lige er indtruffet, så har jeg allerede fået mig en slem forkølelse. Dette har desværre resulteret i en weekend i sengen, hvor jeg har plejet forkølelsen og min hoste med slim. Desværre er det ikke blevet meget bedre i løbet af weekenden, så nu må jeg blive hjemme fra arbejde.

Lægen siger, at der ikke at er noget at se, så jeg må bare vente til forkølelsen og hosten har lagt sig, og forhåbentlig vil slimen således også aftage. Dette kan dog godt tage sin tid, hvorfor jeg har taget alle de gamle husråd i brug for at mindske min hoste med slim. Desuden har jeg denne gang besluttet, at jeg vil prøve nogle af de mange natur- og helseprodukter, der findes på markedet, i håbet om at det kan mindske forkølelsessymptomerne.

Forhåbentlig er denne omgang af forkølelse snart overstået, så jeg igen kan komme på arbejde. Flere af mine veninder har haft gode erfaringer med helseprodukter, så jeg håber på, at jeg også vil kunne lindre min hoste med slim og mindske de slemme hosteanfald, så jeg kan få lidt mere søvn.

En kommentar til “Kulden er ankommet sammen med forkølelse og hoste med slim”

Det er rigtig irriterende, når man har fået en slem forkølelse og hoste med slim, og lægen så ikke kan gøre noget.
Jeg har selv haft gode erfaringer med Bronchosan, som er et helseprodukt. Det indeholder forskellige friske urter og planter, som virker slimløsende. Samtidig giver det lidt lindring.

Lukket for kommentarer.