Kategorier
Håndværk

VVS døgnvagt forhindrede den totale vandskade under skiferie

Her i sidste måned var jeg på skiferie med et par rigtig gode venner, vi havde lejet alt hjemmefra og havde afsat en hel uge til at boltre os i sneen og komme lidt væk fra de faste rutiner. Vi arbejder alle sammen i vores fælles IT firma, og havde til lejligheden valgt at holde lukket hele ugen, for at kunne koble helt fra. Inden at vi alle sammen forlod “pinden”, havde der været et kort tjek op på diverse ting, såsom aflåste døre, vinduer, alarmer og elektronisk udstyr der ikke havde et behov for at være tændt under ferien. Det skulle dog senere på ugen vise sig, at den lokale VVS døgnvagt var en uvurderlig kontakt.

Bygningen vi holder til i ligger lige i udkanten af København, den er af lidt ældre dato og vi har tidligere været udsat for nedbrud på vandforsyningen og andre VVS relaterede ting, så fokus lå selvfølgelig også ganske kort på at sikre os, at disse ting var forsvarlige at efterlade i en uge. Det lykkedes os at få sikret alt bedst muligt og tog glade imod lufthavnen, uden tanke på at ordet VVS døgnvagt skulle dukke op senere.

Vi tog af sted fredag aften og alt var fryd og gammen, indtil onsdag nat, hvor jeg fik et opkald fra en nabo i firmaejendommen, der ret ophidset fortalte mig, at der løb vand fra vores kontorområde ned i lokalet nedenfor, hvilket var et sted med meget elektronisk udstyr. Der var gået et vandrør og der stod vi så midt i de franske alper uden at kunne gøre en forskel, eller… lige pludselig slog det mig at VVS døgnvagt var som fra himlen sendt, de havde nøgle til at komme ind og de kunne stoppe lækagen indtil vi kom hjem igen. Tak VVS døgnsevice!