Kategorier
Bolig Møbler

Barcelonastol i replika udgave er banebrydende design

Mies van der Rohes barcelona stol i replika version gengiver barcelonastolens stilsikre elegance og funktionalitet til en langt billigere pris. Her kan alle være med.

Barcelonastolen blev oprindeligt udviklet med afsæt i Bauhaus-skolens idéer om, at form skulle følge funktion, og en barcelona stol i replika udgave er derfor en god mulighed for at få en stue i verdensklasse. Alle kender dette møbel, så du vil altid have noget spændende at vise frem, når du får besøg.

For kendere lyder en barcelona stol i replika version måske lidt fjollet. Det skal du ikke lade dig gå på af. Det vigtigste er designet, som er identisk med den originale barcelonastols og i øvrigt helt uovertruffent. De fleste vil i øvrigt ikke kunne se forskel.

En anden ting er, at en Barcelona stol i replika model viser dine venner, at du ved, hvad kvalitet er, for stolen sender nogle kraftige signaler om god smag. Barcelonastolen er skabt ud fra principper om enkelhed, og derfor er den også som skabt til det skandinaviske hjem.

Mies van der Rohe lavede aldrig selv en barcelona stol i replika, men hans berømte design dannede baggrund for masseproduktion. Derfor er der også mange, der i dag ville have svært ved at se forskel på den helt originale barcelona stol og en barcelonastol replika.

Du skal i det hele taget ikke være så bange for, at en barcelona stol i replika version ikke lever op til forventningerne, for designet er meget stærkt, og en kopi laves jo også i de bedste materialer. Det afgørende er, at du får øje på fordelene ved at eje stolen og derefter beslutter, hvilken udgave du vil have. Men du bliver næppe skuffet, for en barcelonastol replika er solidt håndværk lavet efter de bedste traditioner og med markedets stærkeste materialer.

En kommentar til “Barcelonastol i replika udgave er banebrydende design”

Det er nogle gode råd, du kommer med der. Jeg har selv overvejet at købe en barcelona stol replika, og dit indlæg var lige det sidste, der skulle til. Nu vil jeg straks klikke mig videre til en god online butik. 🙂

Lukket for kommentarer.