Kategorier
Båd og udstyr

Min nye båd Katinka introducerede mig til lænsepumper

SÅ er jeg endelig blevet bådejer! Katinka er den flotteste kabinebåd, man kunne forestille sig med 40 hk 2 takts yamaha autolube motor – hvad end det så betyder.

Er I gale, der er meget man skal sætte sig ind i, når man skal være bådejer. Det er jo en hel verden for sig! For eksempel: Lænsepumper. Hvem havde regnet med, at jeg skulle bruge en hel weekend på at lære at håndtere sådan en fætter?

Lænsepumper hører til noget af det vigtigste bådudstyr, som man skal have styr på, når man er bådejer. Pumperne sidder som regel i bunden af båden og nogle lænsepumper registrerer selv, når der er vand, der skal pumpes ud.

Det kan være svært at vide som nybegynder, hvilket mærke der er bedst og billigst, men det lykkedes mig heldigvis at finde en god udbyder, og fandt en fin lænsepumpe fra Pumpex.

Bent, en altid hjælpsom og vittig sejler fra havnen, hjalp mig med at få den sat på og lærte mig hvordan, man kontroltjekker en lænsepumpe.

Jeg kan nok ikke helt kalde mig ekspert inden for lænsepumper endnu, men hvor er det sjovt at lære om så mange nye ting og termer. Jeg glæder mig til at kunne tage Katinka med ud på en weekendtur med konen, når jeg er ”færdiguddannet”.

4 kommentarer til “Min nye båd Katinka introducerede mig til lænsepumper”

Tillykke med båden. Jeg er også selv bådejer og kan sagtens lære dig en ting eller to om de lænsepumper.

Hvordan er det så gået med den båd og de lænsepumper? Vi mangler en update:)

Lukket for kommentarer.