Kategorier
Print

Canon blækpatroner og printerpatroner køber jeg online fra nu af

Jeg har altid været lidt bange for at købe ting over nettet, men min datter fik mig heldigvis overtalt til at jeg skulle købe mine printerpatroner online, i stedet for at finde dem i forretningerne. Vi havde da også nu flere gange oplevet, at jeg var kommet hjem med de forkerte Canon blækpatroner, fordi jeg havde glemt at skrive navn og nummer ned på alt, jeg skulle vide, for at jeg kunne få de korrekte patroner.

Som sagt blev jeg overtalt af min datter til at købe printerpatroner over nettet, da hun selv havde prøvet at bestille nogle. Jeg kunne spare over halvdelen af, hvad jeg ellers plejede at betale for mine Canon blækpatroner i forretningerne, men jeg må dog indrømme, at jeg i starten var noget skeptisk, da jeg så, det ikke var de originale patroner, der blev solgt, men nogle billigere kopier.

Med min datters erfaring en mente, blev jeg dog enig med mig selv om, at jeg ville prøve at bestille nogle billige printerpatroner, der kunne bruges i stedet for de originale Canon blækpatroner, og jeg er glad for, jeg endelig fik øjnene op for nethandel, for det er godt nok smart. Jeg var sikker på, jeg fik de rette blækpatroner, og jeg kunne bruge dem med det samme, da jeg modtog min bestilling næste dag. Nemmere kunne det næsten ikke være.