Kategorier
Event

Julefrokost i Juli – Det er vel ikke så mærkeligt

Jeg har tabt et væddemål, ret ufortjent synes jeg selv, så derfor har jeg naturligvis tænkt mig at give igen af samme skuffe. Sagen er den at prisen for at tabe var en julefrokost. Ja, for væddemålet blev faktisk indgået helt tilbage i Oktober, så dengang gav det mening.

Væddemålet omhandlede naturligvis rygestop. Vi er nemlig3 kollegaer som alle er holdt op med at ryge sammen, og vi har faktisk alle sammen holdt det, og holder det stadig. Men hvordan kan det så være at jeg har tabt en julefrokost? Jo, for til en fest forrige weekend røg jeg næsten en hel smøg. Men til historien hører dog at jeg var ganske voldsomt beruset, og at det stadig var meget svært for mine to “venner” at få mig til det.

Ikke desto mindre gjorde det dog, og skylder derfor en julefrokost, men de skal ikke tro at de slipper så let. For ny pynter jeg op til jul, og finder den mest ubelejlige dato at invitere dem, og så får de julefrokost for alle pengene i slutning af Juli. Så kan de lære det, de to snydetampe. Man narrer ikke ustraffet mig. Jeg kunne dog godt bruge et par idéer, til hvordan jeg yderligere kan tage fusen på dem.

En kommentar til “Julefrokost i Juli – Det er vel ikke så mærkeligt”

Du kunne bestille en mandlig stripper til din julefrokost, det kunne da godt nok være sjovt! Så må du lige filme deres ansigter når de finder ud af, at det ikke er en kvindelig, men en mandlig stripper du har bestilt.

Lukket for kommentarer.