Kategorier
Låsesmed

Leder efter god låsesmed i Nordvest eller Brønshøj

Vi har mistet en hovednøgle i mit firma, hvilket betyder at vi nu må udskifte samtlige låse, for at holde ubudne gæster ude. Her i sommerperioden, hvor alle er på ferie, har det dog været sin sag at finde en låsesmed i Nordvest eller låsesmed i Brønshøj, som er opgaven værdig.

Men det skal altså ordnes snarest muligt, for firmaet skulle gerne lukke helt i to uger, hvor alle er på ferie, og vi vil jo ikke risikere noget mens vi er væk. Vi har naturligvis alarm og alt sådan noget, men alligevel. Som tidligere antydet, så er vi bo siddende lige på grænsen mellem Brønshøj og Nordvest, og kunne godt tænke os at benytte os at en låsesmed i samme område. Altså låsesmed Brønshøj eller nordvest.

Skulle det være nødvendigt, er vi naturligvis parate til at benytte os af en låsesmed som ikke befinder sig i nærområdet, men det er ikke ønskværdig, da det ikke er praktisk, i tilfælde af at noget går galt.

Så kender du en god låsesmed i Nordvest eller Brønshøj, som vel og mærket ikke er på ferie, vil jeg meget gerne vide mere.

På forhånd tak og hav en rigtig god ferie. Jeg håber på at jeg også når at komme på ferie.